Fragt af kummefryser

Skal du have fragtet en kummefryser? Vi skal ikke mange år tilbage før det ikke kunne svare sig at købe en kummefryser hvis man skulle have den fragtet over 100 km da prisen på forsendelse ville blive alt for dyr. Det har vi ændret således, at vores tilknyttede vognmænd giver en så stor besparelse, at det i og for sig er ligegyldigt om du bor i den ene eller den anden ende af landet. Ofte får du helt op til 75% rabat sammenlignet med markedsprisen på en direkte tur. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores formular, hvorefter du indenfor ganske kort tid vil modtage op til 4 uforpligtende tilbud. Vores service er desuden helt gratis så du har faktisk intet at tabe ved at give det et forsøg.

  • Udbyd fragt af kummefryser  lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får op til 4 tilbud på din transportopgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Fragt af kummefryser

Hent 4 tilbud på fragt af kummefryser her

Favorabel pris på fragt af kummefryser

Årsagen til den store besparelse skal findes indenfor området ‘returgods’. Vores vognmænd kører nemlig til daglig deres ruter for faste kunder, men når de når frem til en destination kører de ofte tomhændet hjem – kunden har nemlig allerede betalt både for transporten ud og hjem. Kan vognmanden få gods med sig retur vil dette derfor være ren fortjeneste – såkaldt returgods. Dette kan du netop få gavn af!

Forsikret fragt af kummefryser

Selvom du opnår en væsentlig besparelse, vil håndteringen af din kummefryser fortsat være top professionel. For at sikre os, at vi kun får seriøse transportudbydere med i vores vognpark, kræver vi at vognmændene har tilkøbt en ikke lovpligt godsforsikring. Denne forsikring er omkostningsfuld, så det vil kun være vognmænd der har været inde i transportbranchen i mange år, og som er en høj nok omsætning, der vil investere i denne. Samtidig sikrer det dig i tilfælde af at din kummefryser mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Alle vores vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.