Fragt af kurvemøbler

Har du brug for at få udført fragt af kurvemøbler, kan vi hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vi udbyder opgaven til et kæmpe netværk af vognmænd der i forvejen er i gang med andre opgaver. Det giver dem mulighed for at udføre din fragt kombineret med anden kørsel, og udløser således en stor besparelse på fragtprisen. Udfyld vores formular og du modtager tilbud i løbet af kort tid.

  • Opret opgaven lige her
  • Opgaven sendes i udbud til 300 biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af kurvemøbler
  • Ønsler du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af kurvemøbler

Ja tak, send fire tilbud på fragt af kurvemøbler

Brug fragtmandens ledige kapacitet

Det kan hurtigt blive en rigtig god oplevelse at bruge en fragtmands ledige returkapacitet til fragt af kurvemøbler. Når vognmændende kører tomme hjem, vil de hellere end gerne byde på forskellige opgaver så du i stedet kan få noget gods med. Det giver dig en rigtig god pris (Faktisk kan du nemt spare 75%) og vognmanden undgår for meget tomkørsel. I sagens natur vinder miljøet også, da det sparer en masse co2 at udnytte den ledige kapacitet hos fragtbilerne.

Billig fragt af kurvemøbler

Det hele handler om optimering for vognmanden. Branchen er i forvejen hård, og mange vognmænd er nødsaget til at udføre den professionelle transport meget billigt, for at være konkurrencedygtige. Når du giver dem returgods ved at få fragtet dine kurvemøbler, hjælper du vognmanden med at optimere hans rute, så den giver mest mulig fortjeneste. Alle parter er altså glade! Og du kan være helt tryg ved de vognmænd der byder på opgaven. De er alle tilmeldt fragtbørsen Cargomatch. Har du lyst kan du læse mere om Cargomatch her.