Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Pris på fragt af ladcykel

De bliver handlet rigtig mange ladcykler for tiden, især er der mange kunder i København der ønsker fragt af ladcykel fra Jylland. Og det er slet ikke noget problem, via en service som vores. Vi har samlet et stort netværk af vognmand der hver dag kører på kryds og tværs af landet, og det vil hellere end gerne tage din ladcykel med retur i stedet for at køre tomme hjem. Udfyld vores formular og du modtager tilbud i løbet af kort tid.

  • Opret opgaven på fragt af ladcykel lige her
  • Den udbydes lynhurtigt til 300 fragtbiler
  • I løbet af kort tid modtager du op til 4 tilbud på fragten
  • Du indgår aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af ladcykel

Hent tilbud på fragt af ladcykel her

Godt tilbud på fragt af ladcykel

En ladcykel er i forvejen ret dyr at købe, uanset om den er ny eller brugt. Derfor er det som regel vigtigt at fragten er så billig som overhovedet muligt, for at muliggøre købet. Når du bruger en fragtbørs som vores, byder vognmændende på fragten effektivt og dem der har mulighed for at kombinere fragten med noget andet kørsel kan give dig en besparelse på helt op til 75%. For dig er det helt gratis og uforpligtende.

Forsikret fragt af ladcykel

Da cykel som regel er af meget høj værdi, er det vigtigt at den ikke kommer noget til under transporten. De vognmænd vi har tilknyttet er alle professionelle vognmænd, der lever af udføre transporter hver eneste dag. De har de nødvendige remedier og tæpper, til at pakke din ladcykel godt ind. Skulle uheldet alligvel være ude, kan du være helt roligt – alle vores vognmænd er nemlig godsforsikret. Det er et krav for at blive tilmeldt. Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch som du kan læse mere om her.