Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af lænestol – nemt og hurtigt

Er du i gang med at overveje et køb af enten en ny eller brugt lænestol, er det som regel altid en udfordring at få den fragtet hjem efterfølgende. Det er ikke muligt at sende lænestolen med almindelig post og det kan være dyrt at rekvirere et almindeligt kurerfirma til at udføre fragten. Men bare rolig – ved at benytte vores service, kan du nemt spare op til 75% på fragt af lænestol.

  • Udbyd fragten ved at udfylde formularen lige her
  • Opgaven udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af lænestol
  • Ønsker du at komme i forbindelse med en vognmand er dette både gratis og uforpligtende
Fragt af lænestol

Hent fire tilbud på fragt af lænestol her

Billig fragt af lænestol – som returgods

Ved at benytte en fragtmand der allerede er ude at køre, kan du nemt spare rigtig mange penge på at få fragten din lænestol. Vognmanden der allerede er ude at køre vil nemlig rigtig gerne have returgods med tilbage, i stedet for at køre tom hjem. Når han så ser din opgave og det lige passer ind på hans rute, så kan du forvente at han sender et rigtig godt tilbud. Og alle parter er glade! Du får en billig fragt, vognmanden undgår tomkørsel og miljøet bliver skånet for en masse co2.

Fragt af brugt lænestol

Det kan være at du overvejer at købe en brugt lænestol på dba.dk eller gul og gratis, men fragten kan hurtigt være en dyr fornøjelse og kan ofte ende med at koste mere end selve lænestolen. Det skal du ikke længere se som en hindring – prøv at udbyd til at opgave hos os, du bliver overrasket over hvor meget fragt du kan få for pengene, så længe vognmanden er ude at køre i forvejen. Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, hvis du har lyst kan du læse mere om Cargomatch her.