Fragt af lampe

Hvis du har købt en lampe brugt eller på auktion, skal du have den fragtet hjem. Hvis den ikke kan sendes med traditionel pakkepost, eller kræver særlig skånsom håndtering (Det er måske en dyr ph lampe) så kan det være rigtig svært og ikke mindst dyrt at finde en fragtløsning der passer. Vi gør det muligt for dig, at benytte vognmænd der allerede er på vejen til at tage din lampe med som returgods, i stedet for at køre tilbage uden gods.

  • Opret din fragt af lampe via denne formular
  • Den bliver udbudt til 300 danske fragtbiler
  • Du får op til 4 gode tilbud pr. mail
  • Den vognmand du vil benytte kontakter du direkte og laver aftalen
Fragt af lampe

Få gode tilbud på fragt af lampe her

Fragt af lampe som returgods

Når en fragtmand kører sin rute, bliver han som regel færdig et eller andet sted, og skal egentligt bare køre hjem uden gods. Han vil rigtig gerne have såkaldt returgods med, og det kan han få ved at byde på din fragt af lampe. Men da der er flere forskellige vognmænd der byder, ved han at han skal give en god og fair pris. Du kan nemt spare op til 75% ved at benytte vognmændendes ledige kapacitet.

Forsikret fragt af lampe

De vognmænd der byder på din opgave, er alle tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, der ejer fragtopgaver.dk, hvor de bl.a. skal dokumentere at de har en godsforsikring, før de får lov til at byde på opgaver. Det betyder, at skulle uheldet være ude er din lampe forsikret. Dog skal du altid sikre dig, at netop dit gods er forsikret da nogle godstyper kræver en tillægsforsikring – men det kan vognmanden rådgive dig omkring, inden i sætter transporten i gang.