Fragt af løbebånd

Tro det eller ej, vi udbyder flere opgaver med fragt af løbebånd end vi havde forestillet os. Vi har fundet ud af, at mange af opgaverne stammer fra engrosforhandlere samt private der handler ind brugt over nettet. I sagens natur kan det være noget af en udfordring at finde en transportvirksomhed, der kan løse opgaven til en fornuftig pris. Vi kan hjælpe med at løse opgaven til en favorabel pris, når en vognmand der alligevel er på vejen, byder på opgaven. En besparelse på op til 75%.

  • Opret fragt af løbebånd lige her
  • Opgaven bliver udbudt til 300 danske vognmænd
  • Efter kort tid modtager du op til 4 tilbud op fragten
  • Ønsker du at benytte en vognmand indgår du aftalen direkte med ham
Fragt af løbebånd

Hent tilbud på fragt af løbebånd her

Fragt af løbebånd – returgods

Når du skal have fragtet et løbebånd vil vi kunne tilbyde dig en stor besparelse sammenlignet med markedsprisen på en direkte tur. De vognmænd vi har tilknyttet lever af at drive en professionel transportvirksomhed, men når de bliver færdige med deres ruter, går de ind og byder på transportopgaver hos os, så de i stedet for at køre tomme retur, kan få gods med i varerummet. Det betyder at du kun skal betale en lille del af, hvad det ellers normalt ville koste og ofte med en besparelse på helt op til 75%.

Forsikret fragt af løbebånd

Alle de vognmænd vi har tilknyttet er godsforsikret. Det betyder at de har dokumenteret over for os, at de enten har en fragtførerforsikring eller en godsforsikring. Udover at de i forvejen godt ved hvordan de skal håndtere forsendelsen af løbebånd, så er de altså også forsikret hvis uheldet skulle være ude. Du kan derfor roligt udbyde din fragt af løbebånd her. Alle vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.