Fragt af lysekrone

Der kan være mange årsager til at man har brug for fragt af lysekrone, det kan været at man har købt en lysekrone til sin butik, et lager eller som oftest, man har købt en designer lysekrone på en auktion fx på Lauritz.com. Uagtet hvorfor du har behov for fragten, kan det være en rigtig gods idé at udbyde opgaven og få flere forskellige tilbud. Vi har samlet ca. 300 vognmænd der byder på din opgave, så du er sikret en så god pris som muligt – ofte med en besparelse på helt op til 75%.

  • Opret opgaven på fragt af lysekrone lige her
  • Fragten udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragten
  • Du indgår aftalen direkte med den vognmanden du evt. ønsker at benytte
Fragt af lysekrone

Få fire tilbud på fragt af lysekrone her

Fragt af lysekrone – returgods

Hvis du skal have fragtet en stor lysekrone, har du i sagens natur også brug for en stor bil, med plads til det hele, og med mulighed for den rette emballering. Men det kan være en dyr fornøjelse at sende en bil direkte kun med din opgave på. Ved at benytte vores service, får du tilbud fra vognmænd der til daglig kører fast for diverse kunder. I stedet for at køre tomme hjem, kan de tage din lysekrone med som returgods. Det giver dig en stor besparelse, da du kun skal betale for den tid vognmanden reelt benytter på at udføre din opgave.

Hjælp til fragten

Det kan være at du skal have båret lysekronen op på dit nye kontor eller ind i din bolig – derfor kan det være en stor hjælp, at der er to chauffører i bilen der leverer godset. De vognmænd vi har tilknyttet er alle professionelle vognmænd, der til hverdag lever af, at fragte gods og de er gearet til at kunne udføre din fragt helt optimalt. Du kan derfor roligt udbyde din fragt af lysekrone her, og husk det er helt gratis og uforpligtende for dig. Vognmændene er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk. Du kan læse mere om Cargomatch her.