Fragt af madras

Vi hjælper med alle typer fragt af madras. Det kan være du har købt en brugt madras, eller skal have fragtet en ny madras til din seng. Vi ser det også jævnligt i forbindelse med flytninger osv. Uanset hvad, fylder en madras en del og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Vi bestræber os efter at du kan få gavn af vognmændendes ledige kapacitet. Derfor har vi samlet et stort netværk af professionelle fragtmænd, der gerne vil have returgods med i stedet for at køre tomme hjem fra deres fragtruter.

  • Udfyld formularen på fragt af madras lige her
  • Din fragtopgave sendes i udbud til 300 biler
  • Du får op til 4 tilbud på fragt af madras retur i din mail
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af madras

Hent 4 tilbud på fragt af madras her

Billig fragt af madras

Der er mange penge at spare ved at benytte vores service til at få tilbud på fragt af en madras. Du kan nemt spare op til 75% i forhold til en normal fragtpris, fordi vognmændende byder på opgaven når de ved, at de alligvel skal køre samme rute. Det er gavnligt for dig, vognmanden undgår for meget tomkørsel og miljøet bliver mindre belastet med co2.

Hjælp til fragten

En madras er ikke så tung, men den kan alligvel være lidt uhandig. Den billigste løsning vil altid være at fragte madrassen fra dør til dør, men hvis vognmanden skal bære madrassen ned til bilen er det ikke nødvendigvis noget der behøver at koste en formue. Du kan også vælge at forespørge på to mand chauffører i bilen, det er en lidt dyrere løsning men så sørger de både for at bære madrassen ned og op når den skal leveres. Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, hvis du har lyst kan du læse mere om Cargomatch her.