Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af markise

Normalt er markise lange og umulige at sende på normal vis. Det kræver som regel en speciel transport og det bliver hurtig en dyr fornøjelse. Vores service gør det muligt for dig, at hente tilbud fra vognmænd der alligvel skal køre samme med, som sin markise befinder sig på, og derved tilbyde en billig pris på fragt af markise.

  • Opret fragtopgaven lige her
  • Danske fragtmænd ser opgaven
  • Hurtigt modtager du 4 tilbud via mail
  • Hvis du ønsker at benytte et, indgår du aftalen med fragtmanden
Fragt af markise

Hent 4 tilbud på fragt af markise her

Afhentning og levering af markise

En markise kan nemt være 4-6 meter lang. Det vil som regel kræve en lastbil eller en meget lang vognmand. Du kan enten gå i gang med at ringe rundt til en efter en, og spørge på pris. En smartere løsning er, at oprette opgaven her. Ved at sætte din opgave i udbud, modtager du 4 konkrete tilbud baseret på netop din fragt. De vognmænd der har mulighed for, at kombinere transporten med en anden opgave, kan tilbyde dig en billigere pris, i forhold til, hvis den skulle sendes direkte.

Ny og brugt markise

Uanset om du har købt en markise på lauritz.com eller som brugt via Den Blå Avis, kan det betale sig at indhente tilbud på fragten. Og bliv ikke skræmt af at der kan være en bro i “vejen”, det kan stadigvæk betale sig, at indhente tilbud fra flere forskellige fragtmænd. Udbyd din opgave lige her, og spar penge på fragt af markise.