Fragt af marmorplade

Vi formidler rigtig mange opgaver hvor kunder ønsker fragt af marmorplade. Det kan både være hvis du overvejer at købe en brugt marmorplade eller skal have fragtet en marmorplade fra en forhandler. Fælles for opgaverne er, at det hurtigt kan blive en dyr oplevelse at få fragtet en marmorplade med en traditionel fragtmand. Vi sørger for at du kan udnytte vognmænd der i forvejen er ude at køre, og dermed kan tage din marmorplade med i stedet for at køre tomme hjem.

  • Opret opgaven ved at udfylde formularen lige her
  • Mere end 300 fragtbiler ser din opgave
  • Du modtager hurtigt op til 4 tilbud på fragt af marmorplade
  • Hvis du ønsker at benytte et tilbud, kontakter du vognmanden og laver en aftale direkte
Fragt af marmorplade

Hent 4 tilbud på fragt af marmorplade her

Fragt af marmorplade returgods

Det kan sagtens lade sig gøre at få fragtet en marmorplade via en fragtmand der allerede på vejen. Alle de vognmænd vi har tilknyttet driver alle en professionel transportvirksomhed og benytter vores system til at fylde deres biler op og optimere deres fragtruter. Når du benytter en fragtmands ledige kapacitet, kan du nemt spare op til 75% på fragten.

Hjælp til fragten

Som bekendt er en marmorplade som regel meget tung. Derfor er det en stor fordel at benytte vognmænd der ved hvordan tungt gods skal håndteres og har erfaring i det. De vognmænd du får tilbud fra, har erfaring i at fragte marmorplader og har det nødvendige værktøj med i bilen, såsom seler, møbelhunde og sækkevogne. Det gør at du trygt og roligt kan indhente tilbud fra vognmænd der kan fragte din marmorplade sikkert og godt. De vognmænd der byder, er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, vi stiller høje krav til vognmændende, f.eks. skal de have en, ellers ikke lovpligtig, godsforsikring for at blive tilmeldt. Læs mere om Cargomatch her.