Billig fragt af massagebriks

Det kan være at du overvejer et køb af en brugt massagebriks, men det kan ofte være vanskeligt og ikke mindst omkostningsfuldt at få fragtet en massagebriks. Via vores fragtbørs kan du nemt og enkelt komme i kontakt med vognmænd der i forvejen er ude at køre på netop den stækning hvor din massagebriks befinder sig. Ved at benytte en fragtmands ledige kapacitet – f.eks. når han kører tom hjem, kan du opnå en stor besparelse – helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur.

  • Opret din fragt af massagebriks lige her
  • Opgaven sendes i udbud til 300 danske biler
  • Du modtager op til 4 tilbud i din mail
  • Du bestemmer selv om du ønsker at benytte et tilbud eller ej
Fragt af massagebriks

Få 4 tilbud på fragt af massagebriks her

Fragt af massagebriks som returgods

Vi har mere end 300 danske biler tilmeldt vores fragtbørs. Det betyder at du med stor sandsynlighed modtager første tilbud i løbet af kort tid, og samtidig modvirker du brugen af underbetalte udenlandske chauffører og hermed social dumping indenfor transportbranchen. De vognmænd der byder på opgaven er alle professionelle vognmænd, der lever af at udføre transport. Det betyder også at de har de nødvendige redskaber til fragt af massagebriks som f.eks. seler, sækkevogn osv.

Forsikret fragt af massagebriks

Alle de vognmænd vi har tilknyttet har dokumenteret at de er godsforsikret. Det betyder at de hvert år investerer i en ellers ikke lovpligtig godsforsikring. Det er din tryghed for, at kvaliteten er i top og skulle uheldet være ude, er vognmændene naturligvis forsikret. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle forsikringer der dækker uemballeret gods – derfor skal du altid undersøge om netop din massagebriks er dækket af din vognmands forsikring, men det kan vedkommende naturligvis rådgive dig omkring inden I laver en aftale om fragt af massagebriks.