Hent tilbud på fragt af møbler

Hent 4 tilbud helt gratis fra vognmænd der i forvejen er ude at køre, og få gode tilbud på fragt af møbler

Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af møbler

Har du behov for at få fragtet et møbel, en sofa eller en anden type møbler, så kan du med fordel indhente 4 tilbud på fragten her. Det er nemt og hurtigt, du skal blot udfylde vores formular. Når du udbyder opgaven til flere forskellige vognmænd, modtager du forskellige tilbud – og der kan være mange penge at spare.

  • Opret opgaven på fragt af møbel, ved at udfylde vores formular
  • 250 danske vognmænd ser din opgave
  • Hurtigt modtager du 4 uforpligtende tilbud på fragt af dit møbel
  • Du laver en aftale direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af møbler

Beregn pris på fragt af møbler her

Tilbud på fragt af møbler

Husk at du både kan benytte tjenesten som privat- og erhvervskunde. Når du opretter fragt af møbel i vores system, skal du huske at det er helt uforpligtende og gratis at benytte servicen. Du opretter opgaven på fragt af møbel, får tilbud sendt fra de tilknyttede vognmænd og hvis du ønsker at benytte et af tilbuddene siger du bare ja tak. Herefter slettes opgaven på fragt af julegaver fra vores system, og du hører ikke mere fra os. Du kan naturligvis også sige nej tak, uden at lave aftale med nogen af de 4 vognmænd.

Fragt af møbel via fragtopgaver.dk

Fragtopgaver er en del af fragtbørsen Cargomatch, hvor vognmænd går ind og byder på forskellige transportopgaver. Når du sender dine fragtopgaver i udbud kan du hurtigt få 4 gode og uforpligtende tilbud. Du vælger et af dem hvis du har lyst, eller du siger nej til alle. Det er helt gratis uanset hvad du vælger. Hvis du vil se Cargomatch, er det lige her.