Fragt af motionscykel

De seneste år er salget af motionscykler nærmest eksploderet, og vi hjælper en masse kunder med at få dem fragtet hjem. Når du køber en motionscykel har forhandleren som regel en god aftale på levering af denne, men når du handler hos en privat kan udfordringen blive stor. Her kan du få tilbud på fragt af motionscykel fra vognmænd der i forvejen er ude at køre, og således kan du spare penge på fragten – ofte med en besparelse helt op til 75%. Geografisk placering er derfor ikke længere end hindring for en god handel.

  • Udfyld formularen ‘fragt af motionscykel’ lige her
  • Din fragtopgave bliver udbudt til 300 danske biler
  • I løbet af kort tid modtager du op til 4 tilbud
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af motionscykel

Få fire tilbud på fragt af motionscykel her

Fragt af motionscykel som returgods

En vognmand der allerede kører sin rute og alligevel kører lige forbi dig senere på dagen eller ugen, vil hellere end gerne tage din motionscykel med til en god pris. Som regel skal du bare betale for det ekstra tidsforbrug vognmanden bruger, og det kan hurtigt medføre at du sparer op til 75% i forhold til hvad det ellers ville koste at få fragtet en motionscykel – vognmandens oprindelige kunde har nemlig allerede betalt bilens rute tur/retur.

Hjælp til fragt af motionscykel

Hvis du har brug for en ekstra hånd til at bære motionscyklen ned eller der skal udføres ekstra arbejde i forbindelse med afhentningen, er det selvfølgelig også muligt. Det er klart at det hele koster, men da det er 100% gratis at indhente tilbud via os, taber du ikke noget ved at forsøge. De vognmænd der sender tilbud på fragt af motionscykel er alle professionelle vognmænd med godsforsikring, der dagligt lever af at udføre professionel transport. De er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, som du kan læse mere om her.