Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af motorcykel

Her kan du enkelt og hurtigt få op til fire tilbud på fragt af mc. Det eneste du behøver er oprette opgaven lige her: Udfyld formular. Når du sender opgaven i udbud, lader du flere forskellige vognmænd byde på opgaven med at fragte din motorcykel. På den måde sikrer du dig den bedste pris.

 

  • Opret opgaven på fragt af motorcykel formular lige her
  • Vi udbyder opgaven til 250 vognmænd i Danmark
  • Du får op til 4 stærke tilbud på fragt af motorcykel
  • Derefter bestemmer du selv, om du vil i kontakt med en af vognmændene (Gratis)

 

 

Fragt af motorcykel

Indhent gode tilbud på fragt af motorcykel

Effektiv fragt af motorcykel

Det er meget vigtigt, at den vognmænd der fragtet din motorcykel har forstand på det, så den bliver behandlet ordentligt og kommer frem uden skader. Alle de vognmænd der er tilmeldt vores service, har alle dokumenteret at de har fragtfører- eller godsforsikring. Derudover driver de alle en professionel transportvirksomhed og har den nødvendige erfaring i, at fragte f.eks. motorcykler.

Pris på fragt af motorcykel

Vores service fungerer som en fragtbørs. Her kan vognmænd byde på transportopgaver, når de alligvel kører samme rute. Når en vognmand byder på en opgave, hvor hans alternativ er at køre tom retur, kan du opnå store besparelser. Det er ikke ualmindeligt at spare 75% på fragt af motorcykel, når du benytter en fragtmand der allerede er ude at køre. Systemet hvor transportørerne er tilmeldt hedder Cargomatch og kan ses lige her. Du kan naturligvis få tilbud på fragt af motorcykel i hele landet, og husk hvis du en anden gang skal have fragtet en bil eller fragtet en bådmotor, så kan du finde rigtig gode tilbud her.