Fragt af motorsav

Vi udbyder flere opgaver med fragt af motorsav end vi havde forestillet os. Vi kan se, at mange af opgaverne stammer fra engrosforhandlere samt private der handler ind i byggefirmaer såsom Jem & Fix, XL Byg med flere. Selvfølgelig bliver der også handlet motorsave privat over dba osv. I sagens natur er det ret svært at få sendt en motorsav på traditionel vis. Vi kan hjælpe med at løse opgaven til en favorabel pris, når en vognmand der alligevel er på vejen, byder på opgaven.

  • Opret fragt af motorsav lige her
  • Opgaven bliver udbudt til 300 biler
  • Efter kort tid modtager du op til 4 tilbud op fragten
  • Ønsker du at benytte en vognmand indgår du aftalen direkte med ham
Fragt af motorsav

Hent tilbud på fragt af motorsav her

Favorabel pris på fragt af motorsav

Du står med en lidt atypisk fragtopgave når du skal have fragtet en motorsav. Det gør dog ingenting her. De vognmænd vi har tilmeldt er nemlig vant til lidt af hvert. Alle lever af at drive professionel transportvirksomhed, og når de bliver færdige med deres ruter, går de ind og byder på transportopgaver hos os. I stedet for at køre tomme retur, kan de således få gods med i varerummet. Det betyder at du kun skal betale en lille del af, hvad det ellers normalt ville koste.

Forsikret fragt af motorsav

Alle de vognmænd vi har tilknyttet er godsforsikret. Det betyder at de har dokumenteret over for os, at de enten har en fragtførerforsikring eller en godsforsikring. Udover at de i forvejen godt ved hvordan de skal håndtere transporten af en motorssav, så er de altså også forsikret hvis uheldet skulle være ude. Du kan derfor roligt udbyde din fragt af motorsav her. Alle vognmænd er tilknyttet Cargomatch ApS – Danmarks største fragtbørs.