Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af opvaskemaskine

Har du købt en brugt opvaskemaskine over nettet som fx Den Blå Avis og Gul og Gratis, kan det være en hindring at skulle have den fragtet hjem, da prisen på sådan en tur hurtig kan løbe op i flere tusinde kroner – mere end prisen på selve opvaskemaskine. Hvis du bruger 2 minutter på at udfylde vores formular får du op til 4 tilbud indenfor ganske kort tid, og til en pris der er langt under markedsprisen på en direkte tur – ofte får du en besparelse på helt op til 75%. Det er samtidig gratis og uforpligtende af sende en forespørgsel, hvorfor du ikke har noget at tabe, selv hvis tilbudene ikke lever op til dine forventninger.

  • Udbyd din fragtopgave lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud på fragt af opvaskemaskine
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Fragt af opvaskemaskine

Hent 4 tilbud på fragt af opvaskemaskine her

Favorabel pris på fragt af opvaskemaskine

Årsagen til, at du kan få en så stor besparelse er, fordi vores vognmænd som oftest tager din opvaskemaskine med som såkaldt returgods. Til daglig har de deres faste ruter, men når de er fremme ved deres destination vil de rigtig gerne have gods med til hjemturen – det er nemlig ren fortjeneste da deres faste kunde allerede har betalt for hjemturen inklusive evt. broafgift. Derfor får du tilbudt en skarp pris på din fragt af opvaskemaskine, når du sender din opgave i udbud hos os.

Forsikret fragt af opvaskemaskine

Skulle uheldet mod forventning være ude og din opvaskemaskine bliver beskadiget under transporten er du dækket ind via vognmandens godsforsikring – en ikke lovpligtig forsikring som alle vores tilknyttede vognmænd skal tilkøbe for at kunne få adgang til fragtbørsen. Dette sikrer nemlig at du får en seriøs og professionel transportudbyder med mange års erfaring indenfor transportbranchen. En godsforsikring er nemlig ret omkostningsfuld og det er nemlig ikke enhver nystartet fragtmand der anskaffer sig sådan en forsikring. Du kan se vores fragtbørs CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs her.