Fragt af palleløfter

Der kan være mange årsager til at man har brug for fragt af palleløfter. Det kan været at man har købt en palleløfter til sit lager eller kontor. Uagtet hvorfor du har behov for fragten, kan det være en rigtig god idé at udbyde opgaven og få mange forskellige tilbud. Vi har samlet ca. 300 vognmænd der byder på din opgave, så du er sikret en så god pris som muligt – ofte med en besparelse på helt op til 75%.

  • Opret opgaven på fragt af palleløfter lige her
  • Fragten udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragten
  • Du indgår aftalen direkte med den vognmanden du evt. ønsker at benytte
Fragt af palleløfter

Få fire tilbud på fragt af palleløfter her

Fragt af palleløfter – returgods

Hvis du skal have fragtet en tung palleløfter, har du i sagens natur også brug for en stor bil, med plads til det hele, og med mulighed for den rette emballering. Men det kan være en dyr fornøjelse at sende en bil direkte kun med din opgave. Ved at benytte vores service, får du tilbud fra vognmænd der til daglig kører fast for sine kunder. I stedet for at køre tomme hjem, kan de tage din palleløfter med som returgods. Det giver dig en stor besparelse, da du kun skal betale for den ekstra tid vognmanden reelt benytter på at udføre din opgave.

Forsikret fragt af palleløfter

Vi stille strenge krav til vores tilknyttede vognmænd. Et af de krav er, at de har tilkøbt en fragtfører- eller godsforsikring. Disse er ikke lovpligtige i Danmark, hvilket sikrer at vi kun får seriøse og professionelle vognmænd tilknyttet vores fragtbørs. Samtidig sikrer det dig i tilfælde af at din palleløfter skulle tage skade under transporten. Vores vognmænd er alle tilmeldt Cargomatch ApS – Danmarks største fragtbørs.