Fragt af parketgulv

Tro det eller ej, vi udbyder flere opgaver med fragt af parketgulv end vi havde forestillet os. Vi har fundet ud af, at rigtige mange af opgaverne stammer fra online-sider såsom dba med flere. I sagens natur er det ret svært at få sendt sådan et komplet parketgulv på over 100 m2 på traditionel vis. Vi kan hjælpe med at løse opgaven til at en fair pris, når en vognmand der alligevel er på vejen, byder på opgaven. Du kan spare helt op til 75%.

  • Opret opgaven fragt af parketgulv her lige her
  • Opgaven bliver udbudt til 300 biler
  • Efter kort tid modtager du op til 4 tilbud op fragten
  • Ønsker du at benytte en vognmand indgår du aftalen direkte med ham
Fragt af parketgulv

Hent tilbud på fragt af parketgulv her

Fornuftig pris på fragt af parketgulv

Du står med en lidt atypisk fragtopgave når du skal have fragtet et parketgulv, men det gør ingenting her. De vognmænd vi har tilmeldt er vant til lidt af hvert. De lever alle af at drive en professionel transportvirksomhed, men når de bliver færdige med deres ruter, går de ind og byder på andre opgaver her hos os, så de i stedet for at køre tomme retur, kan få gods med i varerummet. Det betyder at du kun skal betale en brøkdel af, hvad det ellers normalt ville koste.

Forsikret fragt

Alle de vognmænd vi har tilknyttet er godsforsikret. Det betyder at de har dokumenteret over for os, at de enten har en fragtførerforsikring eller en godsforsikring – begge er ikke lovpligtige. Udover at de i forvejen godt ved, hvordan de skal transportere et komplet parketgulv, og i øvrigt har værktøjerne til det, så er de altså også forsikret hvis uheldet skulle være ude. Du kan derfor roligt udbyde din fragt af trægulv her. Alle vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største online fragtbørs.