Fragt af persiske tæpper

Uanset om du overvejer at købe brugte persiske tæpper fra for eksempel dba.dk eller du skal have fragtet nye persiske tæpper, kan der være rigtig mange penge at spare ved at benytte fragtmænd der allerede er ude at køre. Vi udbyder din fragtopgave til vognmænd der udfører din opgave som returgods. Du kan dermed få fragtet persiske tæpper til en brøkdel af, hvad det ellers normalt ville koste – helt op til 75% af normalprisen. De er alle godsforsikret, hvilket sikrer dig en professionel og seriøs håndtering af dine persiske tæpper.

  • Opret fragt af persiske tæpper lige her
  • Forespørgsel sendes i udbud til 300 biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af persiske tæpper
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af persiske tæpper

Få fire tilbud på fragt af persiske tæpper her

Fragt af persiske tæpper som returgods

De vognmænd der byder på din opgave er alle professionelle vognmænd der dagligt lever af at udføre godstransport. Når de bliver færdige med deres ruter kører de egentligt bare tomme hjem. De vil rigtig gerne have returgods med i stedet for at køre tilbage uden gods. Når du udbyder din fragtopgave til dem får du tilbud retur, der er ofte er baseret på at de har andet gods at kombinere med – eller som ren returkørsel, hvilket kan give dig en rigtig stor besparelse på fragt af persiske tæpper.

Forsikret fragt af persiske tæpper

Skulle uheldet være ude, og godset bliver beskadiget under transporten kan du være helt rolig. For at blive tilmeldt vores fragtbørs, kræver vi nemlig at vognmændene er godsforsikret. Det er ikke lovpligtigt for vognmænd at være godsforsikret for at drive transportvirksomhed i Danmark, men det har vi valgt at sætte op som kriterie. Vognmændene er tilmeldt fragtbørsen CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.