Fragt af piano

Har du fundet et brugt piano på Den Blå Avis eller Gul og Gratis du overvejer at købe – eller måske har du fundet et godt tilbud, hos en forhandler i den anden ende af landet, der ikke kan sende det for en pris der kan svare sig. Vi hjælper sådanne handler med at bliver gennemført da vi, via vores fragtnetværk, kan tilbyde en fordelagtig pris på fragt af piano, ved at benytte en fragtmand der alligevel er ude at køre på samme rute.

  • Opret din fragtopgave lige her
  • 300 danske biler ser din opgave
  • Du får herefter op til 4 tilbud på fragt af piano
  • Ønsker du at benytte et tilbud, indgår du den efterfølgende aftale med vognmanden
Fragt af piano

Indhent 4 tilbud på fragt af piano her

Fragt af piano som returgods

Du kan opnå store besparelser ved at fragte dit piano med en vognmand der allerede er på vejen. Når han bliver tom på sin rute, har han nemlig mulighed for at at fragte dit piano med på returen, i stedet for at køre tom hjem. Det giver dig en besparelse på helt op til 75% på din transport. De vognmænd der byder på din fragt, er alle professionelle vognmænd der hver dag lever af professionel transportvirksomhed.

Forsikret fragt af piano

Som du sikkert allerede er klar over, er et piano ret tungt og kan være besværligt at håndtere ene mand. Det bedste og billigste er derfor at sælger hjælper chaufføren med at læsse på og af evt. sammen med en kammerat. Den billigste løsning, er naturligvis at han kun skal afhente og levere det udenfor matriklen. Du bestemmer selv hvilken løsning, der passer dig bedst. Du kan dog være tryg under hele transporten, for skulle uheldet være ude og dit piano bliver beskadiget dækker vognmandens gods- eller fragtførerforsikring. Dette er et krav fra vores side, hvis vognmænd skal kunne byde på opgaverne i vores fragtbørs CargoMatch ApS.