FRAGT AF PLÆNEKLIPPER

Brug en fragtbil der i forvejen er ude at køre og få gode tilbud på fragt af plæneklipper

Fragt af plæneklipper

Ligemeget hvor i landet du har fundet din nye (eller brugte) plæneklipper, kan du med fordel få den bragt hjem for en god pris, når du bruger en vognmand der i forvejen kører ruten, til at udføre fragten. Når en fragtbil allerede er på farten, men har ekstra ledig plads, giver det super god mening at tilbyde den plads, billigt, til kunder der ønsker noget fragtet “samme vej”. Du skal blot udfylde denne formular for at få helt konkrete tilbud fra fragtfirmaer der kan hjælpe dig med fragt af plæneklipper.

Tre trin til billig fragt

1. Opret opgaven med fragt af plæneklipper
2. Få op til 4 uforpligtende tilbud
3. Lav en aftale med den vognmand du ønsker at benytte

Fragt af plæneklipper

Send gode tilbud på fragt af plæneklipper

Skarp pris på fragt af plæneklipper

Det er lidt i deleøkonomiens ånd når en fragtmand tilbyder sin ledige plads, billigt, til de kunder der skal have noget fragtet samme vej. Fragtmanden tjener lidt ekstra i stedet for at køre “tom” hjem og kunden bliver tilbudt en lav fragtpris. Det er win-win og så bliver miljøet naturligvis skånet for en masse unødvendig CO2 – men det er en helt anden historie.

Bevar den gode handel

Hvis du har fundet en plæneklipper til en rigtig god pris, hvad enten det er en ny eller brugt plæneklipper, vil det være drøn ærgerligt hvis den gode handel skal ædes op af fragtomkostninger. Derfor giver det ekstra god mening at bruge en tjeneste som Fragtopgaver.dk hvor du, som regel, kan få den billigste fragt og på den måde fastholde din gode handel.