Fragt af porcelæn

Når du har købt, eller overvejer at købe, porcelæn enten på auktion eller hos en privat, kan det være helt umuligt at få det sendt. Især med almindelig pakkepost da porcelænet selvfølgelig ikke må blive beskadiget, men som regel også er meget tungt. Vi formidler mange opgaver hvor kunden har købt porcelæn på an auktion, ofte Lauritz.com, og derefter skal sørge for at få det fragtet. Vi har samlet vognmænd der byder på din opgave når de alligvel er ude at køre.

  • Udfyld formularen på fragt af porcelæn lige her
  • Opgaven udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager hurtigt op til 4 tilbud på fragten
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du evt. ønsker at bruge
Fragt af porcelæn

Få fire tilbud på fragt af porcelæn her

Fragt af porcelæn som returgods

Når en vognmand i forvejen er ude at køre, er hans rute som regel allerede betalt. Det betyder at selvom han køre tom hjem, når han er færdig på sin rute, gør det ikke noget, for det har han allerede fået betaling for. Derfor er hans interesse i at byde på såkaldt returgods meget stor. Han vil rigtig gerne byde på fragt af porcelæn til en brøkdel af hvad det ellers normalt ville koste at få fragtet, for han er som sagt allerede i gang. Det er ikke ualmindeligt at spare op til 75% når du benytter en ledig retur bil til din opgave.

Forsikret fragt af porcelæn

Alle de vognmænd der byder på din opgave, og er tilmeldt på vores fragtbørs, har dokumenteret at de har en godsforsikring. Faktisk er det ikke lovpligtigt i danmark at have en godsforsikring for at drive fragtfirma, men det har vi valgt at gøre som en forudsætning for at du får så professionel service som overhovedet muligt. Vær dog opmærksom på, at noget gods kræver en ekstraordinær forsikring – eksempelvis uemballeret gods mv. Derfor skal du altid rådføre dig med vognmanden inden transporten sættes i gang. Vognmændende ved præcis hvordan tingene fungerer og kan nemt rådgive dig i forhold til forsikret fragt af porcelæn. Fragtbørsen hvor vognmændende er tilmeldt hedder Cargomatch, og den kan du læse mere om her.