Fragt af potteplanter

I foråret og om sommeren eksploderer salget af potteplanter og vi hjælper en masse kunder med at få dem fragtet hjem. Skal du ud at købe stort ind hos en forhandler eller er i gang med en flytning kan det i sagens natur være vanskeligt selv at skulle transportere potteplanterne. Her kan du få tilbud på fragt af potteplanter fra vognmænd der i forvejen er ude at køre. Herved kan du spare penge på fragten, og geografisk placering er ikke længere end hindring for en god handel.

  • Udfyld fragt af potteplanter lige her
  • Din fragtopgave bliver udbudt til 300 biler
  • I løbet af kort tid modtager du op til 4 tilbud
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af potteplanter

Få fire tilbud på fragt af potteplanter her

Fragt af potteplanter som returgods

En vognmand der allerede har sendt sin bil ud på sin faste rute og alligevel kører lige forbi dig senere på dagen eller ugen, vil hellere end gerne tage dine potteplanter med til en god pris. Som regel skal du bare betale for det ekstra tidsforbrug vognmanden bruger, og det kan hurtigt medføre en besparelse på op til 75% i forhold til hvad det ellers ville koste at få fragtet potteplanter.

Hjælp til fragt af potteplanter

Har du brug for en ekstra hånd til at få potteplanterne om i varerummet på bilen eller hjælp til at få dem læsset af kan dette naturligvis også lade sig gøre. Det er klart at det koster lidt ekstra, men da det er 100% gratis at indhente tilbud via os, taber du ikke noget ved at forsøge. De vognmænd der sender tilbud på fragt af potteplanter er alle professionelle vognmænd, der dagligt lever af at udføre professionel transport. De er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, som du kan læse mere om her.