Fragt af projektor

Har du købt en projektor fra sider som Den Blå Avis, Gul og Gratis m.fl.? Så kan det være du har brug for at få dem fragtet hjem uden at skulle slippe en formue. Udfyld vores formular nedenfor – det tager kun 2 minutter og herefter sender vi din leveringsopgave i udbud blandt vores ca. 300 danske vognmænd. De er alle vant til at håndtere ad hoc opgaver og kan ofte tilbyde dig besparelser på op til 75% af prisen på en direkte tur. Vores service er gratis og helt uforpligtende, så du har faktisk intet at tabe… bortset fra de 2 minutter det tager at udfylde og sende formularen.

  • Opret din fragt af projektor lige her
  • 300 danske vognmænd ser din transportopgave
  • Du modtager op til 4 uforpligtende tilbud i din mail
  • Du laver aftalen direkte med den transportør du evt. ønsker at benytte
Fragt af projektor

Indhent 4 tilbud på fragt af projektor her

Fragt af projektor som returgods

Alle vores vognmænd har til daglig faste ruter som de kører for deres kunder. Når de er nået frem til deres destination kører de efterfølgende tomme hjem. Men har de mulighed for at tage gods med retur vil det ofte være ren fortjeneste, da den faste kunde allerede har betalt for bilens rute ud og hjem inklusive evt. broafgifter. Derfor vil du kunne spare rigtig mange penge – ofte op til 75% hvis du udbyder din opgave hos os.

Forsikret fragt af projektor

Skulle uheldet være ude og din projektor bliver beskadiget under transporten, vil vognmandens godsforsikring dække skaderne. Denne forsikring er ikke lovpligtig i Danmark, men tilkøbes som regel af stabile vognmænd med høj omsætning, der typisk har mange års erfaring indenfor transportbranchen. Dette er et af de strenge krav fra vores side, så vi kan sikre at vi får seriøse og professionelle transportudbydere med ombord – vognmænd der uden problemer kan håndtere fragt af projektor. Alle vores vognmænd er tilknyttet vores fragtbørs CargoMatch.