Fragt af romaskine

Kunne du tænke dig at komme i form og har udset dig den rigtige romaskine til projektet? Så kan det være du har brug for at få dem fragtet hjem uden at det skal koste en formue. Udfyld vores formular nedenfor – det tager kun 2 minutter og herefter sender vi din transportopgave i udbud blandt vores 300 danske vognmænd. De lever alle af at levere professionel transportvirksomhed og kan ofte tilbyde dig besparelser på op til 75% af prisen på en direkte tur. Vores service er gratis og helt uforpligtende, så du har praktisk talt intet at tabe.

  • Opret din fragt af romaskine lige her
  • 300 danske biler ser din fragtopgave
  • Du modtager op til 4 tilbud i din mail
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du evt. ønsker at benytte
Fragt af dør

Indhent 4 tilbud på fragt af romaskine her

Fragt af romaskine som returgods

Vores vognmænd har til daglig faste ruter som de kører for deres kunder. Disse kunder betaler vognmanden for bilens rute tur/retur inklusive evt. broafgifter. Har de mulighed for at tage gods med retur vil det derfor ofte være ren fortjeneste. Vognmanden er derfor villig til at give dig et stort afslag i prisen samtidig med at du får den samme høje service.

Forsikret fragt af romaskine

Skulle uheldet være ude og din romaskine bliver beskadiget under transporten, vil vognmandens godsforsikring dække skaderne. Denne forsikring er ikke lovpligtig i Danmark, men tilkøbes som regel af vognmænd med høj omsætning, der typisk har årelang erfaring indenfor transportbranchen. Dette er et af de strenge krav fra vores side, så vi kan sikre at vi får seriøse og professionelle transportudbydere med ombord. Vi lever nemlig af glade og tilfredse kunder – anmeldelserne på bl.a. Trustpilot afslører da også, at vi leverer en fremragende service! Husk dog altid at besigtige romaskinen for evt. skader INDEN du kvitterer for modtagelsen, da forsikringen ellers ikke er dækkende.