Fragt af rumdeler

Har du brug for at få udført fragt af rumdeler, kan vi hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vi lægger din transportopgave i udbud til et kæmpe netværk af vognmænd der i forvejen er i gang med andre opgaver. Det giver dem mulighed for at udføre din fragt kombineret med anden kørsel, og udløser en stor besparelse på fragtprisen – ofte helt op til 75%. Udfyld vores formular og du modtager tilbud i løbet af kort tid.

  • Opret opgaven ‘fragt af rumdeler’ lige her
  • Opgaven sendes i udbud til 300 biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af rumdeler
  • Ønsler du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af rumdeler

Ja tak, send fire tilbud på fragt af rumdeler

Fragt af rumdeler som returgods

Det kan hurtigt blive en rigtig god oplevelse at bruge en fragtmands ledige kapacitet til fragt af rumdeler – sålænge det drejer sig om returgods. Inden vognmændene kører tomme hjem, vil de gerne byde på forskellige opgaver så du i stedet kan få noget gods med. Det giver dig en rigtig god pris og vognmanden undgår tomkørsel. I sagens natur vinder miljøet også, da det sparer en masse CO2 at udnytte den ledige kapacitet hos fragtbilerne.

Forsikret fragt af rumdeler

Det hele handler om optimering for vognmanden. Der kan dog være enkelte brodne kar i transportbranchen – for at sortere dem fra stiller vi en række krav til de vognmænd der vil tilmeldes vores fragtbørs. Et af kravene er, at de skal have tilkøbt en godsforsikring – dette sikrer samtidig dig, hvis din rumdeler mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Alle vognmænd er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch. Har du lyst kan du læse mere om Cargomatch her. Det er Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk