Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af scooter – modtag tilbud her

Skal du have fragtet en scooter eller overvejer du at købe en brugt, er fragtprisen naturligvis en vigtig del. Ved at udfylde vores formularudbydes din fragtopgave til et stort netværk af danske transportvirksomheder, der efterfølgende har mulighed for at sende et godt tilbud på fragt af en scooter.

  • Opret opgaven hurtigt og nemt ved at udfylde vores formular lige her
  • Opgaven udbydes til mere end 250 biler i Danmark
  • Du modtager op til 4 tilbud i løbet af kort tid
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden

 

Fragt af scooter

Få tilbud og pris på fragt af scooter

Billig fragt af scooter

Det er fuldstændig gratis at benytte vores service! Også hvis du vælger et af de fremsendte tilbud på fra af scooter. De vognmænd der byder ind med priser, har mulighed for at tage scooteren med som såkaldt returgods. Det betyder at når vognmanden er færdig med sin rute har han mulighed for at fragte din scooter med, når han alligvel kører hjem. Det gør at du kan få en rigtig god pris på fragt af en scooter eller knallert.

Fragt af scooter via Fragtopgaver

Når du benytter Fragtopgaver, udbydes din fragt til et netværk af vognmænd. Det kaldes en fragtbørs! Her byder vognmændende ind på forskellige fragtopgaver, heriblandt på fragt af scooter og mange andre transportopgaver. Alle vognmænd der byder er professionelle virksomheder der er forsikret og vandt til at fragte alverdens ting. Derfor kan du trygt op rette din opgave med det samme.
Systemet hvor transportørerne er tilmeldt hedder Cargomatch og kan ses lige her