Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Hent fire tilbud på fragt af seng lige her

Vi giver dig fire skarpe tilbud på fragt af seng! Hvis du har købt en seng på auktion, eller overvejer at købe en brugt seng – eller har købt en helt, men fundet ud af, at leveringen hjem er alt for dyr, så kan vi hjælpe med at give dig 4 uforpligtende tilbud på fragt af seng. Det eneste du skal gøre er, at udfylde vores formular. Du får tilbud fra fire vognmænd og kan derefter vælge den bedste pris på fragt af seng. Husk det er både 100% gratis og helt uforpligtende at benytte vores service.

  • Opret din opgave på fragt af seng formular lige her
  • Danske vognmænd ser og byder på din opgave
  • Du modtager op til 4 uforpligtende tilbud direkte i din mail
  • Hvis du ønsker at gøre brug af et tilbud, laver du aftalen med vognmanden og afregner ham direkte
Fragt af seng

Indhent tilbud på fragt af seng helt gratis

Fragt af seng som returgods

Det der gør vores service mulig og effektivt, er at vi får dig til at komme i kontakt med de vognmænd der alligvel er ude at køre. Når de er blevet færdige på deres ruter og alligvel bare køre tomme hjem, vil de hellere end gerne tjene lidt ekstra på, at fragte din seng med.

Pris på fragt af seng

Der er flere faktorer der afgører prisen, f.eks. om den skal afhentes i stueetage på 5. sal, om der skal 2 mand til at bære den ned osv. Men helt grundlæggende sparer du op til 75% ved at benytte vores service på at få fragtet din seng. Vognmændende er tilmeldt vores fragtbørs der hedder Cargomatch. Hvis du har lyst kan du læse mere om fragtbørsen her