Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af skab

Når du overvejer at købe et nyt eller brugt skab, kan det være svært og uoverskueligt at få fragtet det hjem. Især hvis skabet er samlet eller fylder meget. Normalt vis kan det være en dyr fornøjelse – men vores service tilbyder dig 4 stærke tilbud på fragt af skab. Fragtopgaven udbydes til vognmænd der allerede er ude at køre og dermed kan tage dit skab med retur eller kombinere fragten med en anden opgave.

 

  • Opret nemt opgaven
  • Din opgave bliver set af mere end 250 danske vognmænd
  • Du får op til 4 tilbud på fragt af skab
  • Hvis du ønsker at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden

 

Fragt af skab

Hent tilbud på fragt af skab her

Pris på fragt af skab

Prisen kommer an på flere ting. Det er en faktor om du eller sælger kan hjælpe chaufføren med at få skabet ned af en evt. etage og ind i bilen – eller om vognmanden skal sende to chauffører på bilen. Men som udgangspunkt kan du, ved at benytte vores service, spare op til 75% på fragt af skab.

Hurtig fragt af skab

Det er ofte dag til dag levering, når du har lavet en aftale med en vognmand. Han skal bare køre samme rute i forvejen, og ved at udbyde din opgave så bredt, er sandsynligheden stor, uanset hvor i landet du skal have hentet og leveret dit skab. Det er fuldstændig uforpligtende for dig at få tilbud på fragt af et skab. Du bestemmer selv om du vil benytte en vognmand eller ej.