Fragt af skillevæg

Der kan være mange årsager til at du søger billig fragt af skillevæg. Måske har du købt den brugt på dba.dk eller skal have returneret den til en forhandler. Uanset årsagen bliver det hurtigt dyrt at sende en skillevæg, da den af gode grunde ikke kan sendes med almindelig pakkeforsendelse. For at reducere fragtomkostningen kan du benytte en fragtmand der allerede er ude at køre. Vi udbyder din opgave til et netværk af danske vognmænd der herefter sender tilbud tilbage til dig.

  • Opret fragten nemt og hurtigt lige her
  • Opgaven udsendes til 300 danske fragtbiler
  • Du får herefter op til 4 tilbud på fragt af skillevæg
  • Vil du benytte et tilbud, indgår du aftalen direkte med vognmanden.
Fragt af skillevæg

Indhent 4 tilbud på fragt af skillevæg her

Fragt af skillevæg som returgods

En fragtmand der er færdig med sin rute skal som regel bare køre tilbage til terminalen uden gods i varerummet. Han har derfor stor interesse i at få gods med på returen, da det er en rigtig god fortjeneste for ham. Da hans rute allerede er betalt af de tidligere kunder, kan han tilbyde en rigtig skarp pris på fragt af skillevæg som returgods. Hvis skillevæggen skal bæres ind og ud kan du selvfølgelig bede om tilbud, hvor vognmanden hjælper til.

Forsikret fragt af skillevæg

Før en vognmand får mulighed for at byde på din opgave, kræver vi at han dokumenterer sin godsforsikring. Det er et af de mange kriterier vi stiller for at vognmænd kan blive tilmeldt. Det betyder at du roligt kan sende din skillevæg med de vognmænd der byder på din opgave. Du skal altid sikre dig, at netop dit gods er forsikret. Nogle godstyper kræver en ekstra forsikring, men det ved vognmanden alt om, og kan vejlede dig inden I laver en aftale. Opgaverne bliver udbudt på Cargomatch ApS – Danmarks største fragtbørs.