Fragt af slagbænk

En slagbænk er et smukt og tidsløst møbel der både handels meget som nyt og brugt. Mange handler fra dba.dk og guloggratis.dk bliver ikke til noget fordi køber og sælger ikke kan blive enige om at få varen fragtet. Det kan hurtigt blive en dyr løsning, hvis det skal ske fra den ene ende af landet til den anden. Men det har vi løsningen på! Vi udbyder din fragtopgave til vognmænd der allerede kører ruten, det betyder at du kan få din slagbænk fragtet til en brøkdel af en almindelig fragtpris. Det gør at både handel og transport bliver til noget.

  • Udfyld hurtigt vores enkle formular lige her
  • 300 biler ser din opgave på fragt af slagbænk
  • I løbet af kort tid modtager du op til 4 tilbud på fragten
  • Du kontakter den vognmand du ønsker at benytte direkte
Fragt af slagbænk

Hent tilbud på fragt af slagbænk her

Fragt af slagbænk som returgods

Når du sender dit gods med biler der allerede er ude at køre, giver du vognmanden mulighed for at få gods med retur i stedet for at køre tom hjem. Da vognmanden allerede har fået betaling for at køre tom hjem, har han mulighed for at tilbyde dig en super attraktiv pris på fragt af slagbænk. Du kan nemt spare helt op til 75% på opgaven.

Hjælp til fragten

De fleste møbler kræver to mand til at håndtere dem. Du har altid mulighed for at vælge at vognmanden skal give en hånd med at bære slagbænken op eller ned i forbindelse med afhentningen og leveringen. Hvis du ikke har mulighed for at anskaffe hjælp i begge ender af transporten og sælgeren af slagbænken f.eks. ikke har mulighed for at hjælpe, kan du bestille tilbud hvor der er to chauffører i bilen. Det er selvfølgelig lidt dyrere i forhold til hvis der kun var en fragtmand, men så bliver hele opgaven også udført uden at du skal gøre noget. Vognmændende er tilmeldt Cargomatch, hvor de byder på forskellige fragtopgaver. Du kan besøge Cargomatch her.