FRAGT AF SOFA

Bestil en fragtbil der i forvejen er ude at køre og spar op til 75% på fragt af sofa

Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af sofa – nemt og enkelt

Send din sofa med en fragtbil der i forvejen kører samme rute og har lidt ekstra plads i bilen! På fragtopgaver.dk kan du nemt og enkelt finde en vognmand der kan fragte sofaen. Alt du behøver at gøre, er at oprette opgaven i vores system ved at udfylde denne formular. Ved at udbyde din transport til flere forskellige vognmænd, kan du få den bedste pris. Husk det er helt uforpligtende at benytte vores service.

  • Opret din opgave ved at udfylde vores formular lige her
  • Din fragtopgave sendes ud til over 250 vognmænd i Danmark
  • Du modtager hurtigt 4 uforpligtende tilbud på fragt
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af sofa

Indhent gratis tilbud på fragt af sofa

Tilbud på fragt af sofa

Husk at Fragtopgaver.dk både er for private og erhvervskunder. Det er gratis og helt uforpligtende at oprette en opgave på fragt af sofa i vores system. Du opretter opgaven på fragt af sofa, får tilbud sendt fra vores tilknyttede vognmænd og hvis du ønsker at benytte et af disse tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden.

Fragt på fragtopgaver.dk

Fragtopgaver.dk fungerer som en fragtbørs, hvor vognmænd går ind og byder på forskellige transportopgaver. Hvis en vognmand for eksempelvis er på vej hjem fra Århus til København, uden noget gods at tage med, kan han tilbyde en fordelagtig pris på at tage din sofa med retur – fremfor at køre tom hjem. Kunden spare på transporten og vognmanden får gods med retur hvilket er gavnligt for begge parter.
Systemet hvor vognmændende er tilmeldt hedder Cargomatch og kan ses lige her