FRAGT AF SOFABORD

Få en vognmand der allerede er ude at køre til at tage dit møbel med – og få billig fragt af sofabord

Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Billig og hurtig fragt af sofabord

Tjenesten matcher fragtbiler der allerede er ude at køre en rute, med kunder der ønsker at få noget fragtet samme vej. På den måde har du mulighed for at få en fragtmand til at transportere dit sofabord i kombination med en anden tur. Det betyder at du kun skal betale for den ekstra tid som vognmanden benytter “ekstra” for at hente og levere sofabordet. Det er billig fragt i deleøkonomiens ånd.

  • Udfyld disse tre enkle trin via formularen
  • Opgaven bliver sendt ud til alle de tilmeldte vognmænd
  • Du modtager lynhurtigt op til 4 tilbud på fragt af sofabord
  • Det er valgfrit om du ønsker at benytte en af vognmændene
Fragt af sofabord

Hent gode tilbud på fragt af sofabord

Sikker fragt af sofabord

De vognmænd der byder på opgaven, er alle professionelle (og forsikrede) vognmænd der udelukkende lever at, udføre forskellige fragtopgaver. Det er din tryghed for en høj service og kvalitet og ikke mindst – sikkerhed. Alle vognmændene skal først godkendes af Fragtopgaver.dk, før de kan blive tilmeldt tjenesten og i den proces skal de bl.a. indsende en kopi af deres forsikringspolice etc.

Sådan kan du spare op til 75% på fragt af sofabord

Det fungerer sådan, at hvis en fragtmand f.eks. kører fra Sjælland til Jylland med en forsendelse, så kører fragtbilen som regel retur til Sjælland igen, uden gods. Den overskudskapacitet er vognmanden naturligvis rigtig interesseret i at udnytte bedst muligt og vil derfor gerne tilbyde dig et godt tilbud på fragt af sofabord – for han kører jo allerede ruten.

Du skal kun betale for den tid vognmanden bruger “ekstra”

I forlængelse af overstående, skal du altså kun betale for den ekstra tid chaufføren bruger på at hente sofabordet og levere det til dig. Som udgangspunkt (og uden du må hænge os op på det) så afregner en vognmand med en varebil/kassevogn ca. 300kr i timen plus moms. Så lad os antage at du har købt et sofabord på den Blå Avis i Århus som du ønsker at få leveret til Hørsholm. Så kunne du f.eks. få tilbud fra en vognmand der selv bor i København, men har fået en opgave til Århus. Så bruger chaufføren måske en halv time på at hente sofabordet (det bliver beregnet udfra hvilken sal det befinder sig på m.m.) og en time ekstra på at levere det – såfremt hans rute stopper i København. Så er det altså 1,5 timer gange 300kr = 450kr+moms (Total 562,50kr for at få fragtet et sofabord fra Århus til Hørsholm).