Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Hent tilbud på fragt af spisebord

Udbyd din fragt til over 300 biler og få en spisebordet hjem i løbet af kort tid. Vognmændende sidder klar til at byde på din opgave. De er eksperter i at fragte spiseborde og andre møbler, og du får derfor hurtigt 4 gode og uforpligtende tilbud.

  • Indtast din opgave på fragt af spisebord, ved at udfylde vores formular lige her
  • Fragtopgaven ses af mere end 250 vognmænd i Danmark
  • Hurtigt modtager du 4 uforpligtende tilbud på fragt
  • Du laver en aftale direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af spisebord

Indhent gratis tilbud på fragt af spisebord

Spar op til 75% på fragt af spisebord

Vores koncept er, at vi ‘udnytter’ den ledige plads i vognmændendes biler. Det vil sige, at du udbyder din fragt af spisebord til vognmænd der allerede er ude at køre. Det betyder at de kan tage dit spisebord med som returgods – og det giver dig en meget billigere fragtpris, i forhold til hvis du skulle bestille en direkte bil til transporten. Du kan nemt spare helt op til 75%! Opgaverne udbydes via fragtbørsen Cargomatch, der ejer Fragtopgaver.dk, du kan besøge her

Fragt af spisebord på fragtopgaver.dk

Fragtopgaver.dk er ejet af fragtbørsen Cargomatch (Se her) hvor transportører går ind og byder på forskellige fragtopgaver. Du kan få udført en billigt fragt af spisebord ved at benytte vognmændendes ressourcer fuldt ud. Du får dermed en lav transportomkostning og vognmanden undgår at køre tom hjem.