Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af stol

Hvis du køber en stol på dba.dk eller lauritz.com, er der hurtigt mange penge at spare. Men den besparelse bliver hurtigt ædt op af omkostninger til fragt, da en stol af gode grunde ikke kan sendes med almindelig pakketransport. Vores koncept gør det muligt for dig, at få fragt af stol med en vognmand der allerede kører ruten, eller kan tage stolen med på sin tilbagevej hvor han alligevel bare skal køre uden gods.

  • Opret opgaven ved at udfylde formularen lige her
  • Din fragtopgave udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du får herefter 4 tilbud på fragt af stol
  • Du laver aftalen direkte med den vognmanden du evt. ønsker at benytte
Fragt af stol

Få fire tilbud på fragt af stol her

Fragt af stol som returgods

Når en fragtbil bliver færdig med sin rute, skal den som regel bare køre hjem eller retur til terminalen uden gods. Din opgave bliver udbudt til netop de fragtbiler, og dermed har vognmanden mulighed for at byde en rigtig lav pris på opgaven, da bilen jo i forvejen kører ruten. Du kan dermed let få en besparelse på ca. 75% lige her.

Forsikret fragt af stol

De vognmænd der byder på opgaver via. fragtopgaver.dk eller alle tilmeldt på Fragtbørsen Cargomatch. Her byder vognmænd på forskellige fragtopgaver som et supplement til deres indtjening. Et af kravene for at blive tilmeldt på Cargomatch er bl.a. at man kan dokumentere en godsforsikring. Du får altså udført professionel fragt af stol til en brøkdel af prisen. Husk altid at sikre dig, at netop dit gods er dækket af vognmandens forsikring hvis noget skulle ske. Nogle godstyper kræver en sekundær forsikring, men det kan vognmanden vejlede dig omkring, inden I sætter fragten i gang.