Fragt af stole

Vi tilbyder effektiv transport med vognmand der alligvel er ude at køre, og dermed kan fragte dine stole som returgods. Når du udbyder opgaven rammer du en masse vognmænd på én gang, og der sikrer at du hurtigt får tilbud retur i din mail. For at komme i gang, skal du bare udfylde vores formular.

 

  • Opret opgaven på fragt af stole lige her
  • 300 vognmænd modtager din forespørgsel
  • De sender 4 uforpligtende tilbud på fragten
  • Ønsker du at benytte et tilbud, indgår du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af stole

Ja tak, send 4 tilbud på fragt af stole

Billig fra af stole

Ofte kan det være en dyr løsning at få fragtet stole, når man henvender sig direkte til en vognmand for at få opgaven løst. Vores koncept bygger på, at du benytter vognmænd der i forvejen er ude at køre og dermed kan kombinere din fragtopgave med anden kørsel. Når du benytter en fragtbil der allerede er i gang, kan du nemt sparer op til 75%.

Fragt af mange stole

Uanset om du har brug for fragt af en enkelt stol (F.eks. en du overvejer at købe på dba.dk) eller du skal have afhentet en hel masse stole i forbindelse med en fest eller arrangement, så kan Fragtopgavers vognmænd hjælpe dig. De er alle profesionelle transportvirksomheder med både store og små fragtbiler. Vognmændende er tilmeldt fragtopgaver.dk via fragtbørsen Cargomatch, hvis du har lyst kan du læse mere om Cargomatch her.