Fragt af telt

Har du købt et brugt telt fra sider som Den Blå Avis, Gul og Gratis osv, så kan det være du har brug for at få dem fragtet hjem uden at skulle slippe en formue. Udfyld vores formular nedenfor – det tager blot 2 minutter og hvorefter vi sender din fragtopgave i udbud blandt vores ca. 300 danske vognmænd. De er alle vant til at håndtere ad hoc opgaver og kan tit tilbyde dig besparelser på op til 75% af prisen på en direkte tur. Vores service er gratis og helt uforpligtende, så du har faktisk intet at tabe… bortset fra de 2 minutter det tager at udfylde og sende formularen.

  • Opret din fragt af telt lige her
  • 300 danske vognmænd ser din fragtopgave
  • Du modtager op til 4 uforpligtende tilbud i din mail
  • Du laver aftalen direkte med den transportør du evt. ønsker at benytte
Fragt af telt

Indhent 4 tilbud på fragt af telt her

Fragt af telt – returgods

Alle vores vognmænd har til daglig faste ruter, hvor de servicerer deres kunder. Når de er nået frem til deres destination kører de efterfølgende bare tomme hjem, men har de mulighed for at tage diverse flytteopgaver på sig når de skal retur vil det ofte være ren fortjeneste, da den faste kunde allerede har betalt for bilens rute ud og hjem inklusive evt. broafgifter. Derfor vil du kunne spare rigtig mange penge – helt op til 75% hvis du udbyder din opgave hos os.

Forsikret fragt af telt

Skulle uheldet være ude og dit brugte telt bliver beskadiget under transporten, vil vognmandens godsforsikring dække skaderne. Denne forsikring er ikke lovpligtig i Danmark, men tilkøbes som regel af erfarne vognmænd med høj omsætning, der typisk har været i transportbranchen i mange år. Dette er et af de strenge krav fra vores side, så vi kan sikre at vi får seriøse og professionelle transportudbydere med ombord – vognmænd der uden problemer kan håndtere fragt af telt. Husk dog altid at besigtige dit telt INDEN du kvitterer for modtagelsen, for ellers er forsikringen ikke dækkende. Alle vores vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.