Fragt af terrassevarmer – effektivt og billigt

Det kan være en vanskelig opgave at få fragtet en terrassevarmer på traditionel vis uden at skulle betale i dyre domme for transporten. Heldigvis har vores tilknyttede vognmænd den nødvendige ekspertise og det rette udstyr, der gør det muligt for en vognmand at læsse og fragte terrassevarmeren på forsvarlig vis. Vi giver dig muligheden for at få fragtet din terrassevarmer med vognmænd der i forvejen er ude at køre, så din fragtpris bliver så lav som mulig.

  • Opret opgaven på fragt af terrassevarmer formular lige her
  • 300 danske biler ser din forespørgsel
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragten
  • Ønsker du at komme i kontakt med en vognmand sender vi kontaktinfo til din mail
Fragt af terrassevarmer

Indhent gratis tilbud på fragt af terrassevarmer

Fragt af terrassevarmer som returgods

Vi har alle biltyper tilknyttet. Lige fra små varevogne med lift og 8 pallers varevogne med lift til lastbiler. Det betyder at vi helt sikkert kan finde en bil der i forvejen er ude at køre, der har mulighed for at tage din terrassevarmer med som returgods. Vores tilknyttede vognmænd har nemlig til daglig deres faste ruter rundt i landet. Når de har leveret deres gods vil de derfor gerne have mulighed for at fylde bilen op til hjemturen, da dette vil give dem en stor fortjeneste. Deres faste kunde har nemlig allerede betalt for hele bilens tur – både ud og hjem. Derfor er vognmanden også villig til at give dig et stort afslag i prisen sammenlignet med en direkte tur.

Forsikret fragt af terrassevarmer

Fragtopgaver.dk ejes af Fragtbørsen Cargomatch hvor vognmænd hver dag fylder deres bil op med ekstra gods. Alle parter vinder – vognmanden undgår at køre tom hjem, du får en billig pris på fragt af terrassevarmer og miljøet bliver skånet for store mængder CO2. I øvrigt stille vi høje krav til de vognmænd der byder på din fragt. F.eks. skal de dokumentere, at de er godsforsikret for at blive tilmeldt – det er din tryghed for, at fragten bliver udført professionelt og forsikret, hvis uheldet mod forventning skulle være ude.