Fragt af tørretumbler

Skal du have købt en brugt tørretumbler kan det være værd at overveje hvad fragtudgiften kommer til at være, da det hurtigt kan løbe op. Ringer du til gængse fragtfirmaer kan du hurtigt få dig en ubehagelig overraskelse, da en direkte tur kan løbe i flere tusinde kroner. Udfylder du vores formular nedenfor sender vi den i udbud blandt vores 300 danske vognmænd og kort tid efter modtager du op til 4 skarpe tilbud på din opgave – ofte med besparelse på op til 75%. Det er helt uforpligtende af gøre brug af vores service og det eneste du betaler for er den direkte aftale du laver med vognmanden hvis du accepterer hans tilbud.

  • Udbyd fragt af tørretumbler lige her
  • 300 danske vognmænd sidder klar til at byde
  • Du får op til 4 tilbud fra vognmænd der kan løse din transportopgave
  • Accepterer du et tilbud laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af tørretumbler

Hent 4 tilbud på fragt af tørretumbler her

Favorabel pris på fragt af tørretumbler

Alle vores opgaver bliver lagt ud på fragtbørsen CargoMatch. Her har vi samlet over 300 danske vognmænd der kan give dig skarp pris, da de som regel tager din tørretumbler med returgods. Deres faste kunder betaler nemlig allerede for bilernes daglige ruter – både ud og hjem. Returgods vil derfor være ren fortjeneste, og de er derfor meget interesserede i ikke at køre tomme hjem.

Forsikret fragt af tørretumbler

For at blive tilknyttet vores fragtbørs, skal vognmændene have tilkøbt en godsforsikring. Dette sikrer dig i tilfælde at uheldet skulle være ude og dit gods bliver beskadiget under transporten. Desuden sikrer det os, da vi kun får de vognmænd ombord der har omsætningen til at kunne anskaffe sig sådan en forsikring, dvs vognmænd med flere års erfaring indenfor transportbranchen som seriøs og professionel transportudbyder. Vi lever nemlig af glade og tilfredse kunder – du kan da også læse anmeldelserne af os på Trustpilot, hvor tidligere kunder har skrevet om deres oplevelser.