FRAGT AF TOILET OG HÅNDVASK

Få fragtet VVS artikler med en fragtbil der i forvejen kører ruten og spar op til 75%

Fragt af toilet og håndvask

Når du bygger nyt, om eller til, kan ved du at der kan være rigtig mange penge at spare ved at købe byggematerialer og inventar forskellige steder nyt som brugt. Men en del af prisen på toilet eller håndvask man køber brugt på dba.dk eller nyt fra en udstilling der befinder sig i den modsatte ende af landet, er fragtomkostningerne. Ved at benytte en fragtmand der allerede kører ruten, kan du spare helt op til 75% på fragt af toilet eller håndvask.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Opgaven udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du får 4 uforpligtende tilbud retur i din mail
  • Vil du gøre brug af et tilbud, laver du aftalen direkte med fragtmanden
Fragt af toilet og håndvask

Indhent 4 tilbud på fragt af toilet eller håndvask

Fragt af toilet eller håndvask som returgods

Hver eneste dag kører et hav af fragtmænd landet tyndt på kryds og tværs. Når de bliver færdige med deres ruter, kører de egentligt bare tomme hjem. Ved at få returgods på bilen, undgår de tomkørsel, og det er vognmanden naturligvis rigtig glad for, da det øger fragtbilens indtjening. Men det er langt fra fuld pris kunden skal betale, når han/hun ønsker fragt af toilet eller håndvask som returgods. Faktisk kan man nemt spare 75% ved at udbyde opgaven og få tilbud fra vognmænd der allerede har biler på vejen.

Forsikret fragt af toilet og håndvask

Alle de vognmænd der er tilmeldt vores system og har mulighed for at byde på din fragt, er professionelle vognmænd der alle lever af at udføre fragt og transport. De har hver især dokumenteret at de har en godsforsikring før de blev tilmeldt. Det er din tryghed for, at du kan få udført forsikret fragt af toilet eller håndvask. Inden man sætter en transport i gang, er det altid en god idé at sikre at dit gods er fuldt dækket hvis uheldet er ude. Det er forskellige godstyper der kræver en tillægsforsikring – men det kan vognmanden rådgive dig om, inden I laver en aftale.