Fragt af trækasse

Det kan være vældig dyrt og uoverskueligt at få udført fragt af en trækasse. Uanset om du overveje at købe en brugt trækasse hos en privat eller en ny fra en forhandler, bliver transportprisen hurtig høj, da trækasser kan fylde meget. Skal disse til og med transporteres fra den ene ende af landet til den anden kan fragtprisen hurtigt overstige prisen på selve trækassen. Men det har vi løsningen på! Vi har samlet ca. 300 danske vognmænd, der byder på fragtopgaver, herunder fragt af trækasse. Det er gratis og nemt at komme i gang:

  • Udfyld formularen her nemt og hurtigt
  • 300 danske fragtbiler modtager din opgave
  • Du får hurtigt op til 4 tilbud på fragt af trækasse
  • Vil du benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af trækasse

Få fire tilbud på fragt af trækasse her

Fragt af trækasse som returgods

Du kan få en billig pris, fordi vi beder fragtmænd der allerede er ude at køre på deres ruter, om at tage gods med i stedet for at køre tomme retur. Det betyder at deres tur allerede er betalt af den oprindelige kunde, og alt hvad de ellers kan fylde ind, er ren fortjeneste. Det kommer især dig til gode, for når en fragtmand byder på en opgave, hvor hans alternativ er at køre tom hjem, kan du nemt opnå besparelser helt op til 75% i forhold til hvad du ellers skulle betale for fragt af trækasse.

Forsikret fragt af trækasse

Alle de vognmænd vi har tilkoblet, har dokumenteret at de har en såkaldt fragtførerforsikring eller godsforsikring. Det betyder at din trækasse bliver sendt forsikret og trygt, hvis uheldet skulle være ude. Desuden sikrer det, at vi kun får seriøse og professionelle vognmænd tilmeldt. Husk dog altid at være helt enige omkring hvilket værdi trækassen skal forsikres for inden i sætter transporten i gang. Alle vores vognmænd er tilknyttet CargoMatch – Danmarks største fragtbørs.