Fragt af træningsmaskine

Når du overvejer at købe en ny eller brugt træningsmaskine er fragtprisen er stor del af den endelig beslutning. Vi har samlet en masse vognmænd der hver dag kører på kryds og tværs af landet i et system. De byder på din fragtopgave når de alligvel er ude at køre. På den måde kan du få fragtet din træningsmaskine billigt ved at en vognmand tager den med retur i stedet for at køre tom hjem.

  • Udfyld hurtigt vores formular lige her
  • Din opgave bliver udbudt til 300 danske fragtbiler
  • Du får op til 4 tilbud på fragt af træningsmaskine
  • Du indgår aftalen med den vognmanden du evt. ønsker at benytte direkte
Fragt af træningsmaskine

Få fire tilbud på fragt af træningsmaskine her

Fragt af træningsmaskine – nemt og billigt

Det giver sig selv, at en træningsmaskine ikke kan sendes med almindelig pakkepost. Den er storm, og uhandig. Mange fragtcentraler vil slet ikke køre for private kunder, så der er heller ikke noget hjælp at hente – og et flyttefirma kan hurtigt blive en dyr fornøjelse hvis de ikke har noget andet at kombinere med. Når du bruger vores service kan du både få 1 eller 2 chauffører på bilen, bilen har lift og palleløfter og vognmændene har de nødvendige værktøjer og udstyr til at udføre en professionel fragt af træningsmaskine, bare som returgods. Vognmanden undgår at køre tomme kilometer, du sparer mange penge på fragten og miljøet skånes for en masse co2.

Forsikring

Alle de vognmænd vi har tilkoblet er forsikret – det er et krav for at de overhovedet kan blive tilmeldt fragtbørsen. Skulle uheldet mod forventning være ude under fragt af træningsmaskine er du altså forsikret. Inden I sætter transporten i gang aftaler du og vognmanden helt nøjagtigt hvor meget træningsmaskinen er værd og vognmanden kan rådgive dig om, hvorvidt du er fuldt dækket eller det er nødvendigt at tegne en ekstraordinær forsikring på transporten. Vognmændendes fragtbørs hedder Cargomatch,som du kan læse mere om her.