Fragt af trampolin

Der er mange penge at spare ved at købe en brugt trampolin. Besparelsen kan dog hurtigt blive ædt op af fragtomkostningerne, specielt hvis du ikke selv har mulighed for at hente trampolinen, skal krydse en bro – eller hvis den bare befinder sig i den modsatte ende af landet. Men det har vi lavet et system der nemt og effektivt kan håndtere! Vi udbyder din fragt af trampolin til vognmand der allerede kører ruten, og kan kombinere din fragt med andre opgaver. På den måde kan du let spare 75% på fragten.

  • Opret opgaven ved at udfylde formularen lige her
  • Vi udbyder den til 300 danske fragtbiler
  • Du får dernæst op til 4 tilbud på fragt af trampolin
  • Du laver aftalen om fragt direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af trampolin

Få 4 tilbud på fragt af trampolin her

Fragt af trampolin som returgods

Når en fragtmand allerede kører sin rute, og eksempelvis kun har udnyttet 40% af sin kapacitet i varerummet, kan du opnå store besparelser. Vognmandens rute er nemlig allerede betalt af andre kunder, og når han bliver færdig med sin tur skal han som regel bare køre tom hjem. Når vedkommende får returgods med undgår han tomkørsel og kan samtidigt give dig en rigtig lav pris. Gør som tusindvis andre og få udført din fragt som returgods.

Hjælp til at bære trampolinen ind

Det er nemt at få vognmanden til at hjælpe med at bære trampolinen ud og ind. Du kan vælge at få tilbud hvor vognmanden skal give en hånd – det kan være gavnligt hvis sælgeren af trampolinen ikke selv har mulighed for at få den ud til vejen og hvis du ikke selv kan få den om i haven. Det er også muligt at få tilbud hvor der er to chauffører i bilen, de kan altså udføre hele opgaven uden at hverken du eller sælger skal gøre noget, men det bliver naturligvis lidt dyrere af vælge denne løsning.