Fragt af tremmeseng

Det er som regel i forbindelse med et privat køb, at du har brug for fragt af tremmeseng. Men det kan være dyrt at sende og i det hele taget svært at finde en fragtmand der vil køre for private kunder. Her kan du udbyde din fragt af tremmeseng til vognmænd der gerne vil køre for private og endvidere allerede er ude at køre. Det betyder at de byder på dit gods når de alligvel er ude på samme rute. Du kan altså få sendt din tremmeseng med en vognmand der alternativt bare skulle køre tom hjem.

  • Udfyld nemt vores formular lige her
  • Opgaven sendes ud til 300 fragtbiler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af tremmeseng
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af tremmeseng

Få fire tilbud på fragt af tremmeseng her

Fragt af tremmeseng som returgods

For vognmanden handler det om at få så meget gods med på sin rute som muligt. Men når han er færdig med at køre og egentligt bare skal tom hjem, vil han rigtig gerne have ekstra gods med. Han kører allerede turen, så det kommer i særdeleshed dig til gode – for en tur der kan kombineres med en fragtbil der alligvel bare kører retur, bliver som budt til 75% af prisen. Det betyder at du nemt og billigt kan få fragtet din tremmeseng som returgods.

Hjælp til fragten

De vognmænd der byder på din opgave er alle professionelle vognmænd der til dagligt lever af at udføre transport. Alle har en godsforsikring og har den nødvendige erfaring i at udføre fragt og transport. Du kan sagtens bede dem om at bære tremmesenden ned eller op i forbindelse med afhentning og levering. Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch som du kan besøge her.