Fragt af trommesæt

Køb og salg af brugte instrumenter er en hel verdens for sig, og der kan hurtigt være rigtig mange penge at spare, når du køber et brugt trommesæt. Derudover er sættet spillet til og der er et hav af fordele ved det. Men besparelsen kan hurtigt blive udfordret af fragtprisen. En trommesæt passer af gode grunder ikke så godt i traditionel pakkepost så det kræver enten at du selv henter det (Hvilket hurtigt kan blive dyrt hvis der er en bro i mellem) eller får det sendt med en form for kurer. Vi udbyder fragt af dit trommesæt til vognmænd der allerede er ude at køre, så du kan få en stor fragtbesparelse og de kan undgå tomkørsel.

  • Udfyld formularen og opret opgaven lige her
  • Vi udbyder den til 300 danske fragtbiler
  • Du får 4 uforpligtende tilbud på fragt af trommesæt
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af trommesæt

Indhent 4 fragttilbud på transport af trommesæt

Fragt af trommesæt som returgods

Når en fragtbil bliver færdig med sin rute, skal den som regel bare køre tom hjem. Når den alligvel kører lige forbi dit trommesæt vil fragtmanden hellere end gerne tage dit trommesæt med som returgods – og ofte skal du kun betale for den tid fragtmanden reelt bruger på at løse din transport. På den måde kan du let og hurtigt spare helt op til 75% på fragt af trommesæt ved at benytte denne service.

Forsikret fragt af trommesæt

De vognmænd der byder på din fragtopgave er alle tilmeldt fragtbørsen Cargomatch hvor vognmænd kan byde på forskellige som supplement til deres eksisterende forretninger. For at blive koblet på Cargomatch stiller vi høje krav, f.eks. skal vognmanden dokumentere at han er godsforsikret. Fælles for alle er, at de driver profesionelle transportvirksomheder og lever af at udføre transport. På den måde får du altså forsikret fragt af trommesæt og top service til en fjerdedel af prisen.