Fragt af udekøkken

Du kan hurtigt opnå store besparelser ved at købe et brugt udekøkken på f.eks. dba.dk. Men besparelsen kan lynhurtigt blive spist op at fragtomkostninger, når du skal have udekøkkenet fragtet hjem. Især hvis du skal krydse storebælt eller bare køre meget langt for at få det afhentet og endvidere har du som regel behov for en trailer mm. Vores koncept tilbyder at du kan få fragt af udekøkken med vognmænd der allerede er på farten. Det betyder at de kombinerer din fragtopgave med andre opgaver – på den måde får du hurtigt tilbud hvor du sparer het op til 75% på transporten.

  • Opret opgaven lige her
  • Den udbydes til 300 fragtbiler
  • Du får fire tilbud på fragt af udekøkken pr. mail
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af udekøkken

Få fire tilbud på fragt af udekøkken her

Fragt af udekøkken som returgods

En fragtmand der bliver færdig med sin rute eller tur, skal som regel bare køre hjem med et tomt lastrum. Men det gør som sådan ikke noget, da fragtmændendes betaling for det meste altid dækker hjemturen. Derfor har vognmanden i særdeleshed en stor gevinst ud af, at få gods med i stedet for at køre tom rundt. Da bilens udgifter allerede er dækket, kan han give dig skarpe tilbud når du får udført fragt af udekøkken som returgods.

Hjælp fra chaufføren

Et udekøkken kan hurtigt fylde en del og være uhandig og tungt. Du kan selvfølgelig sagtens få chaufføren til at hjælpe med at få det læsset ligesom han også hjælper med at få det leveret igen. Du skal i al sin enkelthed bare krydse feltet af, at du ønsker tilbud på hjælp til læsning, når du udfylder formularen og oprettet opgaven. Alle de vognmænd du modtager tilbud fra er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch. Du kan læse mere om Cargomatch her.