Fragt af våben

Der er helt skarpe regler for våbentransport. Bl.a. skal våbenet opbevares i et aflåst rum der er adskilt fra kabinen, våbenet må ikke ligge sammen med ammunation osv. Vi har vognmænd tilkoblet der har specialiseret sig i at fragte våben, men derfor kan det stadigvæk være en dyr løsning, hvis vognmanden kun skal køre afsted med din forsendelse. Her har du muligheden for at sende dit våben med en vognmand der i forvejen er ude at køre og dermed kan kombinere din fragt med en anden opgave.

  • Udfyld vores formular her
  • Opgaven bliver udbudt til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af våben
  • Ønsker du at gøre brug af et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af arkivskab

Få fire tilbud på fragt af våben her

Fragt af våben som returgods

Returgods er vognmandens begreb for, at få gods med i stedet for at køre tom retur. Når en vognmand kører ud på sin rute, er den som regel betalt hele vejen rundt. Men når han bliver tom, og egentligt bare skal køre hjem igen, har han stor interesse i at få så meget gods med retur som muligt. I sagens natur er det en god forretning for vognmanden. Men da ruten allerede er betalt af vognmandens andre kunder, giver det ham mulighed for at tilbyde en væsentligt lavere pris på fragt af våben, så længe det kan tages med som returgods.

Forsikret våbentransport

Alle vores vognmænd lever af at udføre professionel transport. De benytter vores system som et supplement til deres eksisterende forretning. Men vi stiller fortsat store krav til de vognmænd der tilmeldt. F.eks. skal de dokumentere en, ellers ej lovpligtig, godsforsikring for at blive tilmeldt. Det betyder at vi kan tilbyde en forsikret våbentransport. Udover at vognmændende udemærket ved hvordan de skal sikre deres gods, så det kommer uskadt frem, er der altså dækning såfremt uheldet skulle være ude. Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, hvis du har lyst kan du læse mere om Cargomatch her.