Fragt af værktøj

Der bliver jævnligt sendt værktøj rundt igennem os. Meget af det er noget der bliver handlet på dba.dk eller guloggratis.dk, men vi formidler også fragt af værktøj fra mange forhandlere. Fælles for begge typer opgaver er, at kunden ønsker en så lav fragtpris som muligt, men ikke har muligheden for at sende værktøjet med traditionel post. Vi udbyder din fragt af værktøj til vognmænd der allerede er på vejen, og de sender tilbud på de opgaver hvor de i forvejen har mulighed for at kombinere fragten med noget andet.

  • Opret fragten lige her
  • 300 biler i Danmark ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud efter kort tid
  • Vi sender kontaktinfor på den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af værktøj

Indhent 4 tilbud på fragt af værktøj her

Billig fragt af værktøj

Der er mange penge at spare, når du benytter en fragtmand der allerede er i gang med en anden tur. Han har nemlig mulighed for at kombinere din fragt med sin igangværende kørsel, og dermed kan han tilbyde en langt lavere pris til dig. Faktisk sparer du nemt op til 75% på fragten, når du benytter kapaciteten fra en returbil.

Forsikret fragt af værktøj

De vognmænd der byder på din opgave er alle tilmeldt fragtbørsen Cargomatch. Her byder de hver dag på forskellige fragtopgaver og får en hel masse returgods. Vores krav til at vognmændende kan blive tilmeldt fragtbørsen er bl.a. at de skal være godsforsikret. Derfor er det et krav, at alle vognmændende dokumenterer deres forsikringsforhold inden de bliver oprettet hos Cargomatch. Det betyder at du trygt og roligt kan indhente tilbud på forsikret fragt af værktøj.