Fragt af varmepumpe

Har du brug for at få fragtet en varmepumpe, kan vi hjælpe dig nemt, hurtigt og effektivt. Man kan finde særdeles gode og effektive varmepumper brugt på fx Den Blå Avis, Gul og Gratis m.fl. Prisen på selve leveringen kan dog være en hæmsko da det ofte kan være en dyr fornøjelse at få fragtet en varmepumpe tværs igennem landet. Vi udbyder opgaven til vores ca 300 tilknyttede vognmænd der allerede er i gang med andre opgaver. Således har de mulighed for at udføre din transport kombineret med anden kørsel, og det giver dig en stor besparelse af fragten – helt op til 75% af prisen på en direkte tur. Udfyld vores formular og du modtager tilbud i løbet af kort tid.

  • Udfyld formularen lige her
  • Din fragtopgave sendes i udbud til 300 biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af varmepumpe
  • Du indgår aftalen direkte med den vognmanden du evt. ønsker at benytte
Fragt af varmepumpe

Få fire tilbud på fragt af varmepumpe her

Fragt af varmepumpe som returgods

Fænomenet returgods betyder i al sin enkelthed, at vognmænd tager gods med retur i stedet for at køre hjem uden gods på ladet. Deres fragt er allerede betalt af den faste kunde, så de kan derfor tilbyde dig en langt billigere fragt af varmepumpe i forhold til, hvis de skulle udføre opgaven som en direkte transport.

Forsikret fragt af varmepumpe

Vi stiler mod at få klassens bedste vognmænd med ombord i vores fragtbørs, og derfor stiller vi en række strenge krav før de kan blive optaget. Ét af de krav er, at de skal have en ikke lovpligtig godsforsikring. Det er nemlig primært transportudbydere med mange års erfaring indenfor branchen og med en vis omsætning, der vælger at tilkøbe denne. Samtidig er du sikret hvis uheldet mod forventning skulle være ude og din varmepumpe blive beskadiget under transporten. Vognmændene er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch – Danmarks største fragtbørs.