Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Hent 4 tilbud på fragt af vaskemaskine her

Hvis du har købt en ny eller brugt vaskemaskine, kan du nemt og hurtigt indhente tilbud på fragten her. Du skal bare udfylde vores formular. Herefter modtager du 4 tilbud på fragt af vaskemaskinen.

  • Opret turen med fragt af vaskemaskine lige her
  • Opgaven udbydes til en masse danske vognmænd
  • Du modtager lynhurtigt 4 tilbud på fragten
  • Hvis du ønsker at gøre brug af et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden.
Fragt af vaskemaskine

Få tilbud på fragt af vaskemaskine her

Billig fragt af vaskemaskine

Der er rigtig mange at spare ved, at benytte vores service. Når du udbyder din opgave til vognmænd der allerede kører på kryds og tværs af Danmark, er sandsynlighed stor for at en af dem, kan kombinere din fragt af vaskemaskine sammen med en anden tur. Det gør at du får en langt billigere fragt omkostning i forhold til, hvis vognmanden kun skulle fragte din vaskemaskine.

Fragt af vaskemaskine via fragtopgaver

Måden fragtopgaver fungerer på, er ligesom en fragtbørs. Vi har en hel masse vognmænd tilknyttet vores fragtbørs, og de går så ind og byder på de opgaver der bliver sat i udbud. Man får hurtigt 4 tilbud, og der kan være stor variation i prisen. De der byder en lav pris, er som regel dem der kan kombinere turen med anden kørsel eller tage den som returgods. Du kan roligt udbyde din fragt af vaskemaskine her, og hvis du ikke ønsker at benytte et af de tilsendte tilbud, siger du naturlig bare nej tak. Derefter hører du ikke mere fra os, og du er selvfølgelig velkommen til at benytte vores service lige så meget du vil.